تبلیغات
رفقا - نون خرمایی
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
با سلام
راستش این نون خرمایی های خوشمزه رو از وبلاگ دوست خوبم سرآشپز شیوا برداشتم درست کردم
حتما امتحانش کنید
عالیه


دستور عینا از وبلاگ سرآشپز شیوا برداشته شده

من کنجدم اضافه کردم فقط

مواد لازم خمیر

خمیر مایع…..نصف قاشق سوپخری

آب ولرم…………..نصف پیمانه

شکر………….1/8 پیمانه

روغن مایع………. 15 گرم

تخم مرغ …..یک عدد(سفیده و زرده جدا)

نمک………….1/3 قاشق چایخوری

ارد……………200 گرم

مواد بین نون خرمایی

خرما…………25 عدد

آب………..1/4 پیمانه

کنجد ...............3 ق غ

کره…………….یک قاشق سوپخوری

دارچین………………1 قاشق سوپخوری


ابتدا

یک قاشق چایخوری از شکر رو به همراه مایه خمیر و آب ولرم با هم مخلوط کنید و بذارید یه گوشه و یک دستمال بکشید روش تا عمل بیاد  جاش گرم باشه بهتره

سفیده تخم مرغ و بقیه شکر ونمک رو با چنگال هم بزنید

خمیر مایه آماده شده رو به سفیده اضافه کنید و فوری 2-3 قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید

کم کم بقیه آرد رو اضافه کنید تا حدی آرد بزنید که به دستاتون نچسبه  خمیر آماده شده

داخل یک ظرف بزرگتر ور کامل چرب کنید

خمیر رو بذارید داخلش و یک دستمال بکشید روی ظرف و بذارید کنار تا حجمش دو برابر بشه



مواد داخل نون خرمایی

خرما رو هسته بگیرید آب رو به خرما اضافه کنید و داخل تابه تفت بدید تا خرما نرم بشه کنجد رو اضافه کنید و  شعله رو خاموش کنید و دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید



خمیر آماد ه شده رو کمی ورز بدید تا هوای اضافی بین خمیر خارج بشه

روی تخته رو آرد بپاشیدو خمیر رو پهن کنید

خرما رو روی خمیر پهن کنید


و خمیر رو هرطور دوست دارید بپیچید

و با دست خمیر رو پیچ بدید

روی سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و خمیر ها رو بذارید روی کاغذ

زرده رو با کمی اب جوش رقیق کنید و با قلمو بکشیدروی نان

حالا وقت استراحته

نان رو روکش کنید و بذارید20 دقیقه بمونه



فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید

فر که گرم شد نان رو منتقل کنید داخل فر و به مدت20 تا 30 دقیقه بذارید بپزه






نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : خرما، افطار،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 27 تیر 1392
پنجشنبه 27 تیر 1392 12:01 ب.ظ
سلام واسه آشنایی بیشتر و تبادل مطالب و بازدید بیشتر آماده تبادل لینک هستم.

www.weblognevisan.ir
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی