تبلیغات
رفقا - کیک سبیل شب عید
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
خواستم شب شیرین عید رو با این کیک خوشمزه شیرین ترش کنم. جاتون خالی طعمش عالی شده بود. مرسی از هانیه عزیز



مواد لازم :

آرد قنادی: 175 گرم معادل

پودر قند: 175 گرم معادل

تخم مرغ خنک: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف

نمک: نوک قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آب جوش: 1/4 پیمانه

طرز پخت:

آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
فر رو روی 140 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.کف قالب رو چرب کرده و آرد پاشی میکنیم .زرده و سفیده هاراجدا می کنیم .سفیده ها رو با همزن می زنیم.سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و میذاریم توی یخچال
زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم ... آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد


 
سفیده رو آروم و با قاشق چوبی به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم.بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی مواد رو یکنواخت می کنیم.نکته این مرحله، اینه که باید با قاشق چوبی مواد رواز یک سمت به سمت دیگه تا کنیم

 مواد روتوی قالب می ریزیم

توی فر(من 170 درجه) گذاشتم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه...بازم چک کنین بعد از پختش در میاریم و اجازه می دیم خنک بشه. بعد با نخ یا چاقو به سه لایه برش میزنیم


بعد بین لایه ها رو با پودینگی که تو پست های قبل گذاشتم میپوشونیم و موز میچینیم و رو هم طبقاتو قرار میدیم

و این شکلو میکشیم رو کاغذ و رو کیک میگداریم وبرش میدیم


و کیک های آماده شده رو تو ظرف مورد نظر میگداریم من پودینگ قهوه و  اسانس قهوه و گاناش  روش ریختم عالی شد.


اینم یک برش ازش


شماهم بفرمایید








نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط : لذت آشپزی،
          
جمعه 18 مرداد 1392
جمعه 22 شهریور 1392 01:23 ب.ظ
میشه بپرسم کیا از این کیک خوردن ایا؟؟؟؟؟
شیما رنجبربا اجازتون همه
پنجشنبه 14 شهریور 1392 01:44 ب.ظ
سلام هم لینکی
به علت مشکلاتی که پیش اومد در کل کاربری سایت تغییر کرده اسم لینک ما رو به چشمک تغییر بدید
اگه میشه برای اشتراک در هم لینکی ها آی دی یاهوتونو برای ما ارسال کنید.
شنبه 19 مرداد 1392 11:26 ب.ظ
نوش جونتون.

عالیه
شیما رنجبرممنون عزیز
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی