تبلیغات
رفقا - بیسکوییت ماری
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
با سلام
راستش این بیسکویت هارو از
طیبه عزیز یاد گرفتم. که جا داره همین جا ازش تشکر کنم.
دیگه به دلیل تنبلی طرز تهیه اش رو از وبلاگ ایشون کپی کردم.


مواد لازم:

كره 100 گرم

پودر قند یك سوم لیوان

وانیل 1 ق چ

تخم مرغ یك عدد

نشاسته ذرت 1 ق غ

آرد یك و یك چهارم لیوان

 طرز تهیه:

برای بیسكویت شكلاتی كافیه نشاسته ذرت رو با 3 ق غ پودر كاكائو جایگزین كنید

كره باید كاملا نرم باشه در صورت استفاده از وانیل پودری مقدارش نصف ق چ خواهد بود.

تخم مرغ باید به دمای اتاق برسه

كره و وانیل و پودر قند رو با همزن برقی خوب هم میزنیم


 تخم مرغ رو اضافه كرده هم میزنیم

در انتها آرد و نشاسته ذرت (یا پودر كاكائو) رو هم اضافه میكنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.


در تصویر میبینید كه خمیر كاملا نرمه ولی به دست نمیچسبه. دقت كنید نباید آردش زیاد باشه وگرنه سفت و بدمزه میشه. بعدا موقع فرم دادن سطح كار رو آردپاشی كنید. فقط در حدی كه بشه بهش فرم بدی باید سفت باشه و نه بیشتر. اینا رو هم میگم چون آردها استاندارد ندارن.

 حالا دیگه اصل كار شروع میشه:

یه تیكه از خمیر رو جدا كنید. سایزش دست خودتونه. بزرگی و كوچیكی مار یا چاق و لاغر بودنش رو باید با سلیقه خودتون تنظیم كنیدولی حدودا سایز یك گردو مناسبه. حالا سطح كار رو آرد بپاشید. دو دستی خمیر رو لوله كنید. تا به سایز دلخواه برسید. سرش رو كپل تر بگیرید و دمش رو باریك تر. روی سینی فر یه تیكه كاغذ روغنی قرار بدید و مار رو روش فرم بدید. (لازم نیست كاغذ رو چرب كنید)

به طور دلخواه به مارها پیچ و تاب بدید.


اگر خیلی اهل ظرافت هستید مطابق تصویر پوزه اش رو با دو انگشت شست و اشاره باریكتر كنید. نكردید هم نكردید. اینا در هر فرم و شكلی خوشگل میشن. من به جای چشماش پسته خورد کردم گذاشتم.

تو فر با دمای 180 درجه 20 دقیقه گذاشتم. دمای فرها باهم متفاوته حواستون باشه.


طعمش عالی شده بود.

 

حتما درست کنید عالیه

نوش جان

 





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 29 مرداد 1392
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی