تبلیغات
رفقا - تارت شکلاتی
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
بدون شرح.....


مواد لازم :

شکلات خرد شده 250 گرم
خامه 350 میلی لیتر
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
آب سرد 4/1 میلی لیتر
مواد لازم برای خمیر شکلاتی:
پودر بیسکویت 2 پیمانه
کره ذوب شده 100 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری


 

طرز تهیه:

ابتدا کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلفون پوشش دهید(کمی کف قالب را خیس کنید). پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب ریخته و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.


پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود. در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه نمایید و قابلمه را روی حرارت قرار داده مرتب با مفتول دستی هم بزنید پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شماکاملا" خنک شود


بعد آن را در قالب پای ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا" دسر شما سفت شود.

اینم یک برش ازش

به به

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما درستش کنید و لذت ببرید از خوردنش.

نوش جان

 





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : تارت، شکلات،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 24 شهریور 1392
پنجشنبه 18 مهر 1392 01:33 ب.ظ
Salaaam.man alan daram ino dorost mikonam vali mavadesh mese male shoma ghaliz nashode:-(
شیما رنجبرسلام
شاید کم گذاشتید بجوشه
نترس چون ژلاتین داره سفت میشه
سه شنبه 16 مهر 1392 10:59 ق.ظ
به به به به
یکشنبه 24 شهریور 1392 11:12 ق.ظ
شیما جون یه کمم پستای اشپزی بزار خب. من اصلا اهل شیرینی میرینی! خوردن نیستم. اما تا دلت بخواد عاشق غذام
شیما رنجبربرخلافشما ما دوستدار دسر و شیرین جاتیم
ولی بازم چشم دوست عزیز
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی