تبلیغات
رفقا - خورشت آلوبخارا،کشمش
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
باز اومدم با یک خورشت خوشمزه گرگانی
پیشنهاد میشود یک دفعه امتحان کنید پشیمون نمیشید



مواد لازم برای دو نفر :
گوشت کوسفندی یا گوساله 300گرم
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
کشمش پلوی 4 ق غ
آلو بخارا 7-8 عدد
ادویه ونمک به میزان لازم

طرز تهیه:
اول گوشت روبگذارید تو قابلمه و زیرش رو روشن کنید کفهای روش رو بردارید تو این فاصله پیاز رو خورد میکنیم و تفت میدیم سیب زمینی خورد شده رو هم با پیاز تفت میدیم و در آخر آلو بخارا و کشمش و نمک و ادویه رو اضافه میکنیم(میتونید کشمش بیشتر بریزید اگه آلو بخاراهاتون ترشن)

و به گوشتمون که کفهاشو برداشتیم اضافه میکنیم در قابلمه رو میبندیم تا خوب جا بیوفته و در آخر نمکش رو اندازه میکنیم و با برنج نوش جان میکنیم

این خورشت یه مزه ملسی داره که ما عاشقشیم
پیشنهاد میکنم حتما یک بار امتحانش کنید
نوش جان




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : خورشت، گرگان،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 4 آذر 1392
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی