تبلیغات
رفقا - قیقاناق یا خاگینه
رفقا
من خدا را ستایش می کنم !!!
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            وبلاگ های دیگر
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سلام
واقعیتش این وبلاگ اولش یک وبلاگ شخصی بود ولی از وقتی که ازدواج کردیم شد یه وبلاگ خانوادگیه دو نفره. تو این وبلاگ مطالبی رو که دوست داریم میگذاریم. من بعضی از تجربیات آشپزی که تو خونه دونفرمون انجام میدمو میگذارم تا بعدها این وبلاگ واسمون بشه مثل یه دفتر خاطرات. خوشحال میشیم با نظرات ارزندتون مارو در هرچه پربارتر کردن وبلاگمون یاری کنید.
به امید روزی که همه ی جوانها خوشبخت و خوش کنار هم زندگی کنند.

مدیر وبلاگ :صادق صابری
اینم یک خاگینه آذری


 

مواد لازم:

آرد یک پیمانه

ماست کمی بیشتر از نصف پیمانه(ماست باید کمی سفت باشد)

تخم مرغ دو عدد

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری سرصاف

بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر صاف

 گردوی خرد شده یا خلال بادام

برای شربت:

شکر یک پیمانه

آب یک و نیم پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران حل شده دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
تخم مرغها را در حدی میزنیم تا کرم رنگ شود،در ظرف جداگانه ماست و جوش شیرین را مخلوط میکنیم.وبه تخم مرغ اضافه میکنیم.آردها را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و دوبار الک میکنیم.وبه مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم،و مخلوط میکنیم .

 

ماهیتابه را روغن میریزیم و مخلوط را داخل ماهیتابه میریزم کمی که خودش راگرفت گردو یا بادام را رویش میپاشیم.و در تابه رو میگذاریم.تا روی خاگینه ببندد.

 

بعد خاگینه را برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود.خاگینه را به برشهای مربعی میبریم.میگذاریم تا خنک شود.شکر و آب وگلاب و زعفران را مخلوط کرده و میجوشانیم وقتی کمی غلیظ شد خاگینه ها را داخل شیره می اندازیم تا داخل شربت چند جوش بزند.

وقتی کمی خنک شد داخل ظرف مورد نظر میچینیم ونوش جان می کنیم.


و اما نکات:
اگر هر دو نوع آرد را نداشتید میتوانید از یک نوع استفاده کنید.ولی اگه تنها از آرد گندم استفاده کنید رنگ خاگینه کمی تیره تر میشود.
باید قطر مواد وقتی داخل تابه میریزید یک سانت باید پس از تابه کوچک استفاده کنید.
در تهیه خاگینه حتما باید یا شربت یا خود خاگینه خنک باشد.اگر هر دو گرم باشد خاگینه حالت خمیر پیدا میکند .







نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : آرد، تخم مرغ، ماست،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 28 دی 1392
شنبه 24 اسفند 1392 03:03 ب.ظ
وای دهنم آب افتاد ..... دلم به تاپ تاپ افتاد
درود بر تمام بانوان هنرمند سرزمینم
شیما رنجبردرود بر شما
یکشنبه 20 بهمن 1392 05:42 ب.ظ
عالیه. من که درست کردم و خیلی هم خوشم اومد.
شیما رنجبرنوش جونت عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی